HOROSCOP SPECIAL

Horoscop 2024 cu Mariana Cojocaru. Nativii acestei zodii ar fi bine să fie mai atenți la nevoile lor și să devină echilibrați! Schimbări!

ADVERTISING

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru anul 2024. Vin probleme pentru două zodii, însă în domenii diferite din viață.

Berbecul este cel care s-ar putea să se confrunte cu mai multe probleme pe partea de alimentație în prima parte a anului 2024.

Nativii acestei zodii ar fi bine să fie mai atenți la nevoile lor și să devină echilibrați. Sportul nu ar trebui să lipsească din viața lor și nici alimentația corectă. În a doua parte a anului însă, sănătatea unei persoane dragi s-ar putea să îi cam macine.

„2024 vă atenționează asupra problemelor care ar putea să apară în zona alimentației, diete. Deci, trebuie să faceți mișcare, sport și trebuie să aveți o alimentație cât mai echilibrată. Asta în prima parte a anului, în cea de-a doua parte a anului, atenție la sănătatea unei persoane dragi”, spune Mariana Cojocaru.

Pe de altă parte, din a doua parte a anului, cei născuți sub acest semn zodiacal s-ar putea confrunta cu un val de probleme pe care vor fi obligați să le rezolve.

ADVERTISING

„Prima parte a anului pare destul de temperată, doar că trebuie să fiți atenți la sănătatea celor mici. Abia în cea de-a doua parte a anului 2024 se pare că pot să apară ceva probleme care vă sâcâie de mai mult timp, deci rezolvați-le”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru, conform news.ro.

Pentru nativii din zodia Taur, prima parte a anului 2024 se arată a fi una destul de liniștită. Singura lor grijă ar fi însă sănătatea celor mici din familie.

Horoscopului pasiunilor pentru anul 2024 cu Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru a adus în discuție perspectivele horoscopului pasiunilor pentru anul 2024. Horoscopul pasiunilor pentru 2024 aduce cu sine o vibrație creativă, o iubire plină de intensitate.

Acest aspect este atribuit artiștilor aprinși de cele șapte muze ale astrologiei. Pentru unii, pasiunea va consta în acumularea de avere, în timp ce pentru alții se va manifesta sub forma unei pasiuni de-o noapte sau a dorinței de a avea o relație perfectă în doi.

ADVERTISING

Prima zodie în care pasiunea va fi activă este Fecioara, până în vara anului, urmată apoi de zodia Balanță, cu pasiuni riscante precum sporturile extreme. Totuși, se subliniază că cei care nu îndrăznesc, nu câștigă, chiar dacă implică un risc. Cu toate acestea, se recomandă precauție, deoarece zona de risc poate ascunde pericole.

Pasiuni creative în 2024 vor experimenta zodiile Vărsător, Taur, Leu și Scorpionul, fiind considerate zodii fixe. Acești nativi vor fi mai înțelepți și mai puțin agitați. Eforturile constructive sunt încurajate, însă agitația fără un scop sau pentru o cauză pierdută poate fi nefructuoasă.

Anul 2024 aduce pasiuni creative care, muncite cu perseverență, pot aduce beneficii, inclusiv o poziție socială privilegiată și câștiguri financiare. Unele zodii, cum ar fi Săgetător, Pești, Gemeni și Fecioară, vor descoperi noi hobby-uri, cu condiția să nu fie axate pe plăcerile carnale, manipulări sau arta seducției și abandonului.

Astfel, se subliniază că pasiunile autentice, care au la bază inspirația și influența muzei, pot deveni nu doar o sursă de satisfacție personală, ci și o carieră sau o modalitate de a câștiga venituri, se arată în segmentul AstroSpecial de la Playtech Știri.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING