Horoscop Special BANI, Martie 2023. Prima lună de primăvară aduce fericire pentru 4 zodii

Din 7 martie, Pestii cu caracterul sau visator, dar si extravagant, va putea sa-l impinga pe Saturn, planeta domniei si moralitatii, sa dea sens dorintei sale de a creste si de a construi pe termen lung.

Incepand cu 24 martie, trecerea de la Pluto la Varsator va da nastere unei revolutii care va afecta patru semne ale zodiacului.

Horoscop bani pentru Leu

Pentru voi, Leii,  universul va aduna toate mijloacele pentru a va ajuta sa straluciti in cariera. Vei vedea ca munca ta se accelereaza, responsabilitatile tale se inmultesc si apar noi provocari… toate acestea trebuie sa fie infruntate cu rabdare si disciplina; este efectul tranzitului Pluton in Varsator.

Viata ta va fi cu siguranta data peste cap cu toata aceasta accelerare, cu exceptia faptului ca aceasta perseverenta va fi o oportunitate de a arata de ce esti capabil.

Luna martie va fi un prilej de a va pune intrebari. Profita de ocazie pentru a-ti modifica CV-ul si a-ti personaliza aplicatiile, aceasta abordare se dovedeste adesea a fi eficienta si agila.

Horoscop bani pentru Scorpionul 

Anul pare promitator pentru tine si luna martie o va confirma si acesta este doar inceputul! Chiar daca rezultatele nu apar neaparat in cursul acestei luni, totul va fi la inaltimea ambitiilor tale de a-ti oferi oferte interesante pe care le vei putea valorifica. 

Continuati sa cautati oportunitatea potrivita, veti gasi in cele din urma ceea ce va satisface asteptarile. Un Scorpion castiga , nu pierde niciodata. Daca munca dvs. nu va face implinit, luati in considerare cautarea unui venit suplimentar in domeniul dvs. de expertiza.

Fii sigur ca  vei fascina pe toata lumea cu curajul si determinarea ta. Pentru solicitantii de locuri de munca, luna martie va va fi favorabila, aplicati in continuare pentru ofertele de munca care va intereseaza, recrutorii vor da in cele din urma un raspuns favorabil.

Daca aveti nevoie sa va actualizati scrisoarea de intentie, nu ezitati sa o faceti! In ceea ce priveste inima, vei fi destul de ocupat sa-ti imbunatatesti viata profesionala si nu vei avea probleme sa-ti lasi emotiile deoparte.

Horoscop bani pentru Balanta

De data aceasta sunteti printre putinii alesi de astre, motiv pentru care veti avea sanse mari sa duceti la bun sfarsit planurile pe care le credeati imposibile. Nu va fie frica sa straluciti.

Universul inspirat de planeta metamorfozei te va ajuta sa-ti descoperi intregul potential, precum si abilitati de care nici macar nu erai constient. Vei fi angajatul model si vei inspira colegii prin actiunile tale, luarea deciziilor si ambitiile tale.

Aveti suficienta libertate de actiune si investiti in limita posibilitatilor dvs. Aceasta abordare rationala va va ajuta sa va cresteti banii si sa-i investiti in proiecte promitatoare.

In timpul acestui proces de munca grea, nu te lauda pana cand nu vezi rezultate sigure, te va scuti de energie negativa si te va ajuta sa ramai concentrat asupra obiectivelor tale. In mod similar pentru finantele tale, evitati achizitiile impulsive si necalculate inainte de a va asigura situatia financiara.