HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Mihai Voropchievici. Previziuni pentru ZODII pana la finalul lunii noiembrie! Vesti MARI

Horoscop noiembrie pentru Berbec

În luna noiembrie, Berbecii vor avea multe urcuşuri şi coborâşuri. Aceste fluctuaţii se vor simţi mai des în finanţe şi la locul de muncă. Poate fi un volum mai mare de muncă sau să nu apare somajul.

Să acorde atenţie deosebită tuturor acţiunilor pe care le fac pe impuls. Berbecul acţionează şi apoi trage concluzii. Viaţa amoroasă se anunţă intensă. Foarte posibil să renunţe la unele relaţii sau chiar căsnicii. Doamnele vor fi foarte frământate de îndoieli. Să comunice mai mult.

Horoscop noiembrie pentru Taur

Perioada dă semne de schimbare. Se schimbă în bine. Trebuie să aibă grijă de bugetul pe care îl au. Sunt tentaţii mari în această lună.

Situaţia financiară este bună, dar nu înseamnă că trebuie să o facă mai puţin bună. Preocupările vor fi să îşi întărească relaţiile cu cei apropiaţi. Dacă sunt singuri şi îşi doresc un partener, e vremea să se ocupe mai ales de imaginea lor.

Horoscop noiembrie pentru Gemeni

Vor încerca să păstreze armonia în viaţa sentimentală. Au creeat nişte certuri, iar acum este important să se implice şi în planificare vieţii cotidiene. EI nu prea planifică viaţa.

Pentru cei singuri, jumătatea lunii poate să vină cu Cupidon în viaţa lor. Săgeata este pregătită. De multe ori, chiar la locul de muncă. Să îşi rezerve mai mult timp pentru ei.

Horoscop noiembrie pentru Rac

Viaţa amoroasă a Racilor în luna noiembrie se anunţă tumultoasă, mai ales în prima decadă a lunii. Vor exista dispute cu cei apropiaţi. Deci, să ţină cont de cele 10 zile ale lunii, de cum se manifestă raportat la cei cu care sunt într-un parteneriat.

Nu este exclus ca partenerul să le aducă acuzaţii nefondate. Este şi o lună de gelozie pentru partenerii care au un Rac în căsnicie. Vine o perioadă cu multe realizări deosebite, mai ales la locul de muncă.

Horoscop noiembrie pentru Leu

Luna aceasta vine cu tot ce înseamnă rezolvare în sfera familiei şi a iubirii. Aici se rezolvă mici divergenţe. Se construiesc baze solide, atât timp cât comunică sub formă deschisă.

Mulţi nativi vor lua o decizie în ceea ce priveşte statutul matrimonial. Este posibil să iasă la iveală nişte secrete neştiute de nimeni. Deci, o lună în care adevărurile ascunse ies la iveală. Posibile schimbări stresante pe plan profesional.

Horoscop noiembrie pentru Fecioară

E important ce spui în discuţiile cu cei apropiaţi. Astrele spun să nu devină prea critică cu cei din jur. Să caute să fie mai blânde.

Multe dintre nativele sau nativii Fecioară pot fi duplicitare. Trebuie să fie foarte precaute, mai ales pe plan profesional. E important să se gândească şi la dezvoltarea profesională, mai ales pe termen lung.

Horoscop noiembrie pentru Balanţă

În luna noiembrie este o perioadă de frământări. Cele mai multe dintre Balanţe să se îndepărteze de partener. Să ia un respiro înainte de a dialoga. Balanţele trag de o relaţie, ca să nu se destrame.

Evenimentele care au loc în perioada următoare, pot determina Balanţele să îşi revizuiască atitudinea despre viaţa lor partenerială. Sunt revelaţii în această lună în ceea ce priveşte planul financiar.

Horoscop noiembrie pentru Scorpion

Scorpionul traversează o perioadă dificilă în plan afectiv. Asta îl va pune mult la încercare. Pentru anumite semne care vin în contact cu Scorpionul, este posibil ca fericirea în dragoste să se arate mai repede decât ar fi crezut.

Nu este exclus să existe şi unele dezamăgiri. Importantă este înţelegerea expresiei suflet pereche. Eclipsa de Luna vine să tulbure anumite aspecte mai puţin plăcute în parteneriat.

Horoscop noiembrie pentru Săgetător

Pe plan afectiv vei avea mai mult noroc ca luna trecută. În familie pot apărea nişte intrigi de la nişte prieteni care pot veni în vizită. La locul de muncă, pot apărea schimbări importante.

Nu este cel mai paşnic loc cu putinţă. Anumiţi nativi ar putea să incheie o colaborare la locul de muncă. În ceea ce priveşte sănătatea, nu este chiar cea mai bună lună.

Horoscop noiembrie pentru Capricorn

Vă puteţi aştepta la momente tulburătoare pe plan afectiv. Relaţia sentimentală sau căsnicia va fi pusă la grea încercare.

Sfatul este să lase încăpăţânarea în dragoste. Dacă încep o poveste nouă, o vor face într-un fel cu totul şi cu totul neaşteptat. Este o lună bună pentru investiţii şi sufleteţi. La cele sufleteşti să analizeze înainte.

Horoscop noiembrie pentru Vărsător

Vărsătorii au o lună dificilă în plan emoţional. Viaţa de familie este perturbată de evenimente care nu este în controlul niciunuia dintre parteneri. Viaţa de cuplu funcţionează cât de cât. De ei depinde dacă pun sau nu gaz pe foc. Banii ar putea reprezenta un subiect sensibil în această lună.

Horoscop noiembrie pentru Peşti

Eclipsa nu putea lipsi din viaţa Peştilor. Sunt perioade în care cuvintele lor i-ar putea deranja pe partener foarte tare. De altfel, şi acestora le sunt arătate mai multe adevăruri dureroase.