HOROSCOP SPECIAL

Horoscopul lunii noiembrie 2023. Viața personală iese în prim-plan pentru zodia Balanță. Precauție și prudență pentru fecioară

ADVERTISING

Anul acesta, eclipsa de Lună care a avut loc la sfârșitul lunii octombrie va avea un impact serios asupra evenimentelor din noiembrie. Aura ei va afecta toate zodiile în primele zece zile ale lunii noiembrie, făcând evenimentele din această perioadă incitante. 

Berbec

Pacea în noiembrie va fi doar un vis: există o mare probabilitate de certuri și conflicte cu cei drag, dar și cu colegii de muncă.

Astrele recomandă să eviți conflictele. Ajutorul necesar, inclusiv material, va veni de la prieteni. Este necesar să te abții de la sporturi extreme și de la operații chirurgicale, dacă nu este absolut necesar. 

Taur

Este indicat să eviți să fii încăpățânat mai ales cu persoanele apropiate. În caz contrar este ușor să perturbezi echilibrul stabilit în relație.

Într-o relație cu o persoană iubită, nu ar trebui să fii insistent: partenerul trebuie decidă singur dacă să facă sau nu un pas decisiv. Contractele de afaceri cu parteneri din străinătate vor avea un succes deosebit. 

ADVERTISING

Gemeni

O relație romantică va apărea pe neașteptate. La muncă va trebui să depui mai mult efort, dar rezultatul te va mulțumi, inclusiv financiar. 

Rac

Va trebui să părăsești zona de confort și printr-un efort uriaș depus vei obține un rezultat impresionant, inclusiv financiar. Timpul liber este favorabil pentru a crea confort în propria casă: cu siguranță nu are nevoie de reparații, dar o poți redecora.

Leu

Ar trebui să-ți asumi un proiect important, fără să spui lucruri neplăcute superiorilor și colegilor tăi. De asemenea, astrele nu-ți recomandă să pleci în călătorii scurte: atât de afaceri, cât și personale. Vei avea parte de ghinion. 

Fecioară

Precauția și prudența caracteristice te vor ajuta într-o varietate de situații. Este  necesar să se acorzi o atenție deosebită informațiilor primite.  În acest moment  există o mare probabilitate ca cineva să te dezamăgească. Când ajuți, moral și financiar, rudele și vecinii nu uita de tine 

ADVERTISING

Balanță

Viața personală iese în prim-plan: farmecul și carisma îți vor aduce noroc în dragoste, așa că nu trebuie să pierzi șansa. Vei semna documente profesionale și financiare importante, dar succesul te așteaptă doar dacă vei trata această procedură cu maximă atenție, deoarece chiar și o virgulă aparent nesemnificativă poate fi de mare importanță. 

Scorpion

Este indicat să te aduni și să fii productiv la locul de muncă, deoarece vei realiza un progres serios în carieră.

Săgetător

În loc să-ți asumi proiecte monumentale și să mergeți în călătorii lungi, este mai bine să stai acasă cu o carte, într-un fotoliu lângă șemineu. Acum este momentul și pentru comunicarea cu prietenii.

Capricorn

Este important să ții emoțiile sub control, altfel pot apărea certuri cu cei mai apropiați, pe care, ulterior, le vei regreta. Tot în acest moment, se va stabili un program de viață și profesional pentru viitor, nu doar imediat, ci și îndepărtat: este indicat să planifici doar evenimente bune și fericite. 

ADVERTISING

Vărsător

A sosit momentul să-ți corectezi activitatea profesională, care recent s-a mișcat în direcția greșită  Nu doar că îți vei schimba locul de muncă, dar îți poți schimba  complet domeniul de activitate. Cu siguranță, vei avea mai mult succes.  Ajutorul și sprijinul  vor veni de la prieteni. 

Peşti

Problemele profesionale și de afaceri vor putea fi rezolvate dacă vei apela la partenerii tăi.  Relațiile cu partenerii vor căpăta capete amploare, iar ei, dacă este necesar, îți vor oferi sprijin, nu doar material, ci și moral. 

ADVERTISING
ADVERTISING