HOROSCOP SPECIAL

Horoscop rune 18-24 Septembrie 2023. Mihai Voropchievici: Leul trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore

ADVERTISING

Mihai Voropchievici aduce cele mai așteptate previziuni astrologice pentru fanatik.ro. Săptămâna se anunță destul de interesantă, chiar din prima zi, de luni.

Horoscopul runelor pentru Berbec

Berbecii au protecție în săptămâna următoare și se vor simți în siguranță. Au runa care îi protejează de toate forțele malefice din Univers. Toți cei care vor să le facă rău ori nu încap de ei nu vor ajunge la sufletul Berbecilor. Divinitatea și astrele sunt de partea lor.

Horoscopul runelor pentru Taur

Taurul are o săptămână în care abundă mesajele, SMS-urile, mail-urile. Din toate mesajele, unul singur va fi extrem de important. Așadar, din toate mesajele pe care nativii de pământ le vor primi, să fie extrem de atenți la unul.

Horoscopul runelor pentru Gemeni

Gemenii au o perioadă în care cineva care se gândește la ei și le trimite un cadou-surpriză. Așadar, pentru nativii de aer vin niște daruri de unde nu se așteaptă. Au făcut ei ceva bine și acum le sunt recunoscutele faptele.

Horoscopul runelor pentru Rac

Racii nu au o săptămână tocmai bună. Sunt pe o pojghiță subțire de gheață chiar de luni. Prudența îi va ajuta să depășească perioada cu încărcături mai puțin benefice.

ADVERTISING

Horoscopul runelor pentru Leu

Leul trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore chiar de la începutul săptămânii. Poate fi vorba despre schimbări la locul de muncă, acasă sau în relațiile lor. Suita de schimbări în cazul Leilor este una benefică.

Horoscopul runelor pentru Fecioara

Fecioara are o perioadă care intră pe simbolul dragostei. Vor avea ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională. Dragostea și sănătatea sunt mai bune decât milioanele din cont.

Horoscopul runelor pentru Balanta

Balanțele sunt atenționate să abordeze altfel toate problemele. Să schimbe tactica, cu alte cuvinte.

Horoscopul runelor pentru Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiți să dea la o parte toate grijile legate de trecut și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună. Au o rună puternică și benefică.

ADVERTISING

Horoscopul runelor pentru Sagetator

Săgetătorul este un învingător. Wunjo se aliniază cu această zodie. Câștigă pe toate planurile. Nici dacă ar fi vrut să își pună norocul cu mâna în față nu le ieșea atât de bine pe cât anunță această rună.

Horoscopul runelor pentru Capricorn

Truditorii, Capricornii, sunt anunțați că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția atât la serviciu cât și în familie sau societate.

Horoscopul runelor pentru Varsator

Vărsătorii au o săptămână de fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor împlini. Belșugul e din plin pentru ei!

Horoscopul runelor pentru Pesti

Peștișorii trebuie să se pregătească să își facă bagajele. Au o perioadă de călătorii, de plecat în locuri superbe.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING