HOROSCOP SPECIAL

Horoscop carieră, săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Unele schimbări vor fi necesare pentru anumiți nativi

Leu – Evaluare atentă a unei colaborări mai vechi!

ADVERTISING

Situația unor colaborări profesionale care nu te satisfac prea mult nu este una nouă, ci dimpotrivă este în vizorul tău de ceva timp, însă săptămâna aceasta poate atinge un punct culminant.

În timp ce unele discuții de natură profesională se desfășoară armonios cu unele persoane care intuiesc potențialul de care dispui, o colaborare mai veche riscă să fie încheiată sau cel puțin supusă unei evaluri atente și drastice. Luna Plină din propriul tău semn de duminică va evidenția aceste lucruri într-un mod vizibil și greu de ignorat, scrie gandul.ro

Fecioară – Schimbarea unor priorități!

Începi săptămâna în forță, încrezător în propriile aptitudini și în capacitatea de a-ți demonstra eficiența și productivitatea, însă pe parcursul ei, pot apărea unele schimbări imprevizibile.

Luna Plină din Leu din weekend te îndeamnă să evaluezi dacă timpul alocat muncii și responsabilităților zilnice este în echilibru cu timpul pe care ți-l aloci ție, pentru odihnă, relaxare sau propriul suflet. Dacă acest echilibru lipsește… ești îndemnat să faci schimbările necesare în această direcție.

Balanță – Reprioritizare și reorientare!

Va fi important să evaluezi cu atenție cât de profitabile sau avantajoase au fost unele colaborări sau proiecte socio-profesionale în care ai investit până acum pentru a te orienta în privința a ceea ce vrei să faci pe viitor.

ADVERTISING

Luna Plină din Leu din weekend te ajută să realizezi unele lucruri poate nu comode, dar necesare și anume faptul că oricât de semnificative ar fi acele proiecte pentru tine… dacă nu-ți pot oferi recompensa financiară, satisfacția sau echilibrul pe care ți-l dorești atunci nu-ți rămâne decât să te repoziționezi în raport cu ele.

Scorpion – Posibile tensiuni!

Dacă există unele tensiuni între tine și o persoană cu autoritate, poate să fie un șef, în privința unor proceduri care țin de muncă, de administrarea unor sarcini sau responsabilități, sau pur și simplu, nu ești satisfăcut de modul în care cineva își exercită autoritatea, acestea pot atinge un apogeu în weekend odată cu Lună Plină din Leu care activează sectorul profesiei, al autorității și al imaginii tale profesionale. Unele schimbări vor fi necesare.

Săgetător – Situații neașteptate!

Nu se întrevăd schimbări importante în privința profesiei tale, săptămâna aceasta, cât mai degrabă unele situații neașteptate la locul de muncă care îți pun răbdarea le încercare, forțându-te să-ți schimbi perspectiva asupra unor lucruri sau persoane.

Pot fi probleme tehnice, juridice, care țin de comunicare sau care vizează strategia de promovare a unor produse. Indiferent de caz perspectivele tale sunt opuse de cele ale unei alte persoane, însă cu cât puteți discuta lucrurile mai deschis și mai sincer cu atât situația se poate cel puțin ameliora.

ADVERTISING

Capricorn – Idei noi, dar ușor provocatoare!

Viziunea sau modul tău de lucru nu coincide cu cel al unui coleg de muncă sau poate nu mai ești dispus să respecți unele proceduri standard pe care le-ai urmat până acum.

Ai unele idei sau soluții noi de a face unele lucruri pe care îți propui să le pui în practică, însă acest lucru poate crea unele tensiuni în mediul în care lucrezi sau chiar în relația cu cei cu care lucrezi. Păstrează-ți calmul și răbdarea, deoarece cu tonul, atitudinea și motivația potrivită, există șansa să faci progrese.

Vărsător – Revizuirea interacțiunii într-un parteneriat!

Dacă nu ești mulțumit de modul în care se împart anumite sarcini sau responsabilități la locul de muncă sau de modalitatea de cooperare sau colaborare a unui coleg sau partener de business, aceste tensiuni încep să se construiască pe parcursul săptămânii pentru ca în weekend să atingă un punct culminant.

Luna Plină din Leu din sectorul parteneriatelor tale va cere de la tine să restabilești o anumită ordine sau echilibru în unele interacțiuni, astfel încât să existe o apreciere corectă a eforturilor tuturor celor implicați.

ADVERTISING

Pești – Situații neașteptate și provocatoare!

Unele probleme neașteptate în mediul în care lucrezi, de natură tehnică, logistică, administrativă sau de comunicare, pot crea o anumită presiune asupra ta.

Această presiune atinge un punct culminant în weekend, odată cu Lună Plină din Leu care activează sectorul muncii și al datoriei, scoțând la iveală aceste probleme și oferindu-ți șansa să descoperi adevăratele intenții ale unor persoane cu care interacționezi. Ți se cere să-ți asumi coordonarea unor activități într-un mod mai ferm și poate un pic mai autoritar.

CITESTE CONTINUAREA

ADVERTISING
ADVERTISING