HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special de iarnă. Apără-te pe tine însuți, Gemeni! Vezi ce spun cărțile de tarot, pentru fiecare semn din zodiac

Horoscop de dragoste Berbec 2023: Doi de spade

Berbec, hotărăște-te… și apoi acționează în consecință, mergi până la capăt, nu mai amâna sau agoniza. Doi de spade aduce energie tăioasă în viața ta amoroasă. Ai oscilat între oameni / locuri / comportamente / cursuri de acțiune. Pe scurt: vă acoperiți pariurile.

Este în regulă să fii nesigur, îndoielnic, confuz. Dar nu este în regulă să tragi după tine mai multe persoane și situații în timp ce te învârți și te învârți. Ia-ți ceva timp pentru a decide ce / cine îți dorești cu adevărat și apoi fă ca acest lucru să se întâmple.

Nicio decizie nu este NICIODATĂ definitivă sau pentru totdeauna, poți face întotdeauna o altă alegere. Dar, în acest moment, este nevoie de claritate.

Horoscop de dragoste Taur 2023: Spânzuratul

Spânzuratul îți cere să te pui în locul lor. Când o faci cu adevărat, când te gândești cu adevărat la toate acestea din punctul lor de vedere și reflectezi la ceea ce simt, la ceea ce îi motivează și unde ar putea să se îndrepte totul… ATUNCI vei trăi un ~moment de iluminare~ despre ce trebuie să faci.

Ați fost într-un limbo al vieții amoroase. Ziua cârtiței. Trecând peste același teritoriu și aceleași probleme la nesfârșit. Este epuizant. Toate acestea se pot încheia și se poate recăpăta impulsul, dar trebuie să ieșiți din pantofii voștri și să intrați în ai lor.

Horoscop dragoste Gemeni 2023: Cavalerul de spade

Apără-te pe tine însuți, Gemeni. Spune lucrurilor pe nume. Luptă pentru spațiul și nevoile tale. Cavalerul de Spade arată că ai fost puțin prea acomodat în ultima vreme și că i-ai pus pe EI pe primul loc în măsura în care a devenit ~noua normalitate~. Oh, nu, nu, nu, nu. Este timpul să le reamintești că este un lucru cu două sensuri și că și tu ai nevoile tale.

Poți fi extrem de persuasiv și diplomat atunci când dorești să fii, așa că pregătește această conversație cu atenție și apoi rămâi pe poziții după aceea. Exprimă-te și rămâi la ceea ce ai spus. În curând se vor obișnui cu noul program!

Horoscop dragoste Rac 2023: Doi de monede

Rac, ai permisiunea de a le avea pe toate! Doi de monede este o carte a abundenței, care te sfătuiește să te întâlnești, să te distrezi, să flirtezi, să petreci și să te joci. Du-te și vezi pe cine dorești. Alătură-te oricăror oportunități minunate în dragoste de care te simți atras. Experimentează. Joacă puțin pe teren.

Dacă ești atașat în mod fericit, atunci poate că asta înseamnă că ai nevoie de mai mult spațiu din partea celeilalte jumătăți. Aveți tendința de a construi relații destul de intense, uneori amândoi aveți nevoie de mai mult aer ca să respirați.

Este frumos să aveți vieți separate și apoi să vă reuniți pentru a vă împărtăși regatul privat, se simte mai special. Rac, du-te și extinde-te, lărgește-ți orizonturile, hoinărește liber și pe deplin!

Horoscop dragoste Leu 2023: Pagina de Monede

Dacă ești singur, atunci un semn de Pământ puțin mai tânăr (Taur, Fecioară, Capricorn) este în cărți și ar putea fi exact ceea ce ai nevoie acum – cineva stabilizator, puternic, practic și stoic.

Dacă ești atașat, atunci această carte indică o fază de curbă de învățare pentru tine și partenerul tău, un moment în care trebuie să reveniți la lucrurile de bază și să învățați din nou unul despre celălalt, deoarece lucrurile s-au schimbat și amândoi ați crescut și v-ați transformat în noi versiuni.

Iubirea pe termen lung este un flux și reflux constant, deoarece cu toții evoluăm, iar legăturile noastre trebuie să se extindă și să se contorsioneze odată cu această schimbare. Este timpul să exersezi din nou aceste legături și să ajungi să te cunoști cu ~nouții voi~.

Horoscop dragoste Fecioară 2023: Putere

Reflectați asupra relației dvs. de ~călătorie~ în acest sezon Venus în Scorpion și asupra locului în care vă aflați acum, asupra a ceea ce aveți cu adevărat nevoie și doriți și dacă vi se servește.

Forța arată că ești gata să înfrunți lecțiile de viață pe care le-ai îndurat, creșterea pe care ai experimentat-o, eșecurile pe care le-ai depășit și durerea de care te-ai vindecat.

Ia totul în considerare și trasează o traiectorie. Locul în care te afli acum este vârful TUTUROR acestor experiențe de viață. Ce te-a învățat despre tine și despre dorințele tale? Ce ai putea face acum pentru a servi mai bine această înțelepciune în relațiile tale? O fază de reflecție care duce la acțiuni pozitive.

Horoscop dragoste Balanță 2023: Hierofantul

Hierofantul reprezintă convenția, tradiția, structurile societății și stabilitatea. În dragoste, el indică adesea căsătoria (ca ~structură~ a relațiilor) sau angajamentul, în orice fel te-ai gândi la el. Așadar, lucrurile ar putea deveni serioase foarte curând! Sunteți pregătiți?

Simțiți că a venit timpul să vă căutați acel partener și să vă faceți o viață împreună? Această carte sugerează că acesta este viitorul imediat al vieții tale amoroase.

Această carte sugerează că doriți să ~nest~, să vă împărțiți lumea cu cineva și ați creat o viziune aliniată pentru viitor și să lucrați ca o echipă pentru a o manifesta. Sunteți pregătiți pentru o ~afacere reală~.

Horoscop de dragoste Scorpion 2023: Nouă de baghete

Nouă de baghete vă cere să abordați toate aspectele, piedicile, problemele sau îndoielile cu care vă confruntați. Vă puteți descurca!

Un mic efort va face un drum foarte lung în acest moment, așa că profită la maximum de această energie acceleratoare și amplificatoare. Folosește-o pentru a aborda ceva ce simți că îți blochează sau minimalizează viața amoroasă de vis.

Luați-o frontal, înfruntați-o, faceți un pas și vedeți cum se evaporă. Acesta este un moment pentru a face reparații și renovări, pentru a rezolva probleme și a repara lucruri.

Horoscop de dragoste Săgetător 2023: Regina de baghete

E timpul pentru aventură! Sunteți un explorator înnăscut, un căutător de libertate și un flirt. Îți place să ai escapade cu ceilalți, iar Regina este permisiunea totală de a face exact asta.

Distracție maximă! Fă-ți timp pentru persoanele care te atrag și creați împreună mici aventuri, cine știe unde ar putea duce lucrurile…

Dacă ești fericit atașat, atunci această carte poate indica călătorii, emoții, locuri noi, activități noi. Începeți să vă faceți un program de distracție și explorare pentru această toamnă și iarna care urmează. Faceți viața sălbatică! Acest lucru va injecta din nou o vibrație similară în viața ta amoroasă.

Horoscop de dragoste Capricorn 2023: Opt de monede

Sunteți rezolvatorul de probleme al zodiacului. Îți place să identifici o problemă, să o clarifici și să o descrii, apoi să-ți dai seama care sunt pașii pentru a o descompune și a o reconstrui corect.

Ei bine, exact acesta este rezumatul acestui sezon Venus în Scorpion, prietene. Lucrează la problemele tale și nu renunța. Ai fost în ~întunericul dinaintea zorilor~, lucrurile au devenit dificile și ai fost obosit.

Dar nu renunța. Un progres major în viața amoroasă este în față, trebuie doar să continui să insiști și să abordezi lucrurile care îți stau în cale sau te rețin.

O dragoste adevărată se află chiar după colț. Poate un alt semn de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sau rezolvarea și progresul pe care îl sperai cu iubirea ta actuală.

Horoscop de dragoste Vărsător 2023: Șapte de monede

Simțiți că unele relații apropiate își urmează cursul, ajungând să se fructifice, ajungând la o concluzie firească – și asta este în regulă. Lasă lucrurile să curgă și să curgă. Unii oameni sunt cu noi pentru o viață întreagă, alții doar pentru un sezon.

O parte din acest flux se datorează faptului că și tu te schimbi. Devii mai confortabil în propria piele, fericit în tine însuți, mândru de punctele tale forte, mulțumit că ești unic.

Acest lucru schimbă cine este atras de tine, iar tu trebuie să lași acest lucru să se desfășoare. Persoanele mai potrivite din jurul tău vor ajuta la îmbunătățirea relațiilor care au rămas în lumea ta. Vărsătorii singuri sunt atrași de Scorpioni.

Horoscop dragoste Pești 2023: Șapte de cupe

Visează un vis, Pești! Ești cea mai imaginativă zodie și ai o viziune romantică puternică despre cum vrei să fie viața ta amoroasă. Universul, cu creativul Șapte de Cupă, îți dă permisiunea totală de a manifesta asta în viața reală. Așa că ia-ți în serios visele cu ochii deschiși.

Scrieți-le, descompuneți-le, planificați cum puteți face pași pentru a potrivi totul cu viața reală. Și apoi porniți.

Poți avea tot ceea ce îți dorești cel mai mult în acest sezon Venus în Scorpion. Totul începe în imaginația ta, curge pe hârtie și apoi se transformă în acțiuni și comportamente. Manifestă o viziune a iubirii.