HOROSCOP SPECIAL

Horoscopul acestei săptămâni. Zodiile protejate de astre, îngerii sunt alături de ele. Ce ți-au rezervat astrele pentru zodia ta

ADVERTISING

Principalele previziuni astrologice dedicate astrelor în această săptămână. Vești despre fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Zodia Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec astrele anunță o săptămână foarte bună din punct de vedere financiar. Este ocazia perfectă pentru a-și consolida situația materială și a-și asigura confortul de care au nevoie.

Zodia Taur

Nativii zodiei Taur au toate șansele să se îndrăgostească în această săptămână de o persoană specială din cercul lor de prieteni. Astrele le aduc vești foarte bine din casa relațiilor și a familiei.

Zodia Gemeni

Ppentru acești nativi sfatul astrelor, în această săptămână, este să gestioneze banii cu grijă, pentru că riscă să rămână pe zero. Aveți grijă să nu pierdeți bani!

Zodia Rac

Nativii zodiei Rac pășesc într-o nouă etapă a vieții lor, iar astrele le urează mult succes. Nu vă fie teamă și nu priviți în urmă! Viitorul sună foarte bine pentru voi!

ADVERTISING

Zodia Leu

Nativii zodiei Leu depun foarte mult efort pentru a duce la bun sfârșit proiectele în care sunt ancorați. Dacă aveți probleme în plan sentimental, lăsați lucrurile să se decanteze. Soarele va răsări curând!

Zodia Fecioară

Se anunță o săptămână relaxantă alături de persoana iubită. Veți duce la bun sfârșit și fără niciun fel de impediment toate proiectele profesionale în care v-ați implicat.

Zodia Balanță

Vești bune și pentru nativii zodiei Balanță care vor prinde curaj și vor lua o decizie foarte bună în sfera familiei. Au gândit mult, au analizat pe toate părțile, iar acum a venit vremea să decidă.

Zodia Scorpion

Pentru cei născuți în zodia Scorpion, inceputul saptamanii, va fi fabulos mai ales din perspectiva banilor. Nu vă mai faceți griji! Veți reuși să vă îndepliniți obiectivele fără bătăi de cap.

ADVERTISING

Zodia Săgetător

Atenție la cheltuielile nejustificate, la mofturi și dorințe care contează doar câteva ore. Banii pleacă foarte repede și e păcat să-i irosiți pe nimicuri.

Zodia Capricorn

Săptămâna se anunță a fi lipsită de probleme pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. Nativii vor încerca să se țină departe de telefon, iar asta îi va ajuta să fie productivi și le va da o stare de bine.

Zodia Vărsător

Apare oportunitatea de a câștiga sume mari de bani, mai ales la jumătatea săptămână. Dacă sunteți jucător la loto, acum e vremea să profitați și să puneți un bilet norocos.

Zodia Pești

Nativii zodiei Pești se bucură de realizări spectaculoase la locul de muncă. Pentru relația de cuplu va fi o săptămână foarte bună pentru că partenerul de viață are pregătită o surpriză pentru voi.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING