HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special. Gemenii sunt considerati drept cea mai inteligenta zodie. Topul celor mai inteligente zodii

1. Vărsător

ADVERTISEMENT

Acești nativi sunt cei mai inteligenți din tot zodiacul. Au capacitatea de a vedea dincolo de aparențe și pot face conexiuni, acolo unde cei mai mulți oameni nu văd nicio legătură.

Au capacitatea de a ridica întrebări profunde despre existența umană și vor căuta întotdeauna să atingă idealul, atât în iubire, cât și în carieră.  Abraham Lincoln și Anton Chekhov s-au născut în zodia Vărsător.

2. Gemeni

Gemenii sunt persoane extrem de inteligente, pricepute mai ales la cuvinte. Pot învăța cu ușurință o limbă străină nouă.

Nativii acestei zodii vor avea cariere strălucite în mediul academic, dar se descurcă la fel de bine și în literatură sau în alte meserii creative. Che Guevara, Dante Alighieri și Blaise Pascal s-au născut în această zodie.

Ei sunt curiosi, comunicativi si au o capacitate de a intelege lucrurile complexe rapid si usor. Acestia sunt adesea buni la probleme logice, matematice si de rationament abstract.

3. Scorpion

Scorpionii au tot ce îi trebuie unui geniu: incapacitatea de adaptare, preocuparea pentru probleme existențiale și fuga după idealuri. Sunt firi profunde și vor căuta mereu să dea un sens vieții și să înțeleagă moartea.

ADVERTISEMENT

Sunt curioși, au un orizont larg și o părere proastă despre ceilalți. Albert Camus și Fyodor Dostoevsky au fost în această zodie.

4. Pești

Deseori dați la o parte, Peștii sunt cei mai înțelepți din zodiac. Reușesc să vadă clar lucruri pe care ceilalți nu le văd, iar sfaturile lor sunt demne de luat în seamă. Albert Einstein și Steve Jobs s-au născut în această zodie.

5. Fecioară

Fecioarele au cele mai mari șanse să devină genii, întrucât au o inteligență matematică nativă. Pot face fără probleme calcule și ipoteze, dar sunt la fel de buni și când vine vorba de înțelegerea noțiunilor abstracte.

Pot fi oameni de știință și matematicieni străluciți, dar la fel de bine își pot folosi talentele și în meseria de detectiv. Bernhard Riemann (matematician) și Carl David Anderson (fizician) s-au născut în zodia Fecioarei.

Cât de inteligenți sunt nativii din celelalte zodii:

Zodia Berbec

Nativii acestei zodii învață foarte repede. Este suficient să le arăți o dată cum să facă ceva nou, iar data viitoare se vor comporta ca niște experți. Au o inteligență chinestezică foarte mare și reușesc o comunicare perfectă între corp și minte.

ADVERTISEMENT

Au șanse să devină atleți, dansatori sau chirurgi străluciți. Sunt firi pragmatice și vor fi mai interesați să evolueze pe scara socială și să aibă bani, decât să vâneze idealuri. J. S. Bach, Charlie Chaplin și Leonardo da Vinci s-au născut în această zodie.

Zodia Taur

Taurii nu au o inteligență nativă, dar muncesc din greu să ajungă acolo unde își doresc. Sunt persoane care pot rămâne foarte ușor blocate în zona lor de confort și nu au, de obicei, cariere strălucite.

Taurii au idealuri, dar sunt prea leneși ori le este prea teamă de schimbare, pentru a ajunge unde își doresc. Nativii acestei zodii se caracterizează prin simplitate și pragmatism și au darul de a-i impulsiona pe ceilalți să își urmeze calea. 

În ciuda acestor caracteristici, sunt câteva nume mari născute în această zodie: William Shakespeare, Karl Marx și Sigmund Freud.

Zodia Rac

Nativii acestei zodii sunt foarte inteligenți și au o memorie extraordinară. Sunt cu adevărat sclipitori când vine vorba de înțelegerea și reacționarea cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

Reușesc să comunice bine atât verbal, cât și non-verbal, și se deosebesc de ceilalți prin sensibilitate și capacitatea de a vedea din mai multe perspective.  Antoine de Saint-Exupery și Dalai Lama se numără printre personalitățile acestei zodii.

Zodia Leu

Leii îi folosesc inteligența pentru a se cunoaște și a se înțelege. Tot ce fac nativii acestei zodii servesc scopului lor și nu au o problemă în a-i sabota pe ceilalți, pentru a reuși.

Nu au șanse mari să devină genii, fiind mai interesați de faimă și celebritate, decât de idealuri. Alexander Fleming și Carl Jung se numără printre mințile luminate, născute în această zodie.

Zodia Balanță

Balanțele au o inteligență socială ridicată, fiind capabile să interacționeze cu ceilalți și să îi înțeleagă, scrie unica.ro. Deși se pricep să dea sfaturi, nu reușesc să ia decizii pentru ei, deoarece văd întotdeauna ambele părți ale unei probleme.

Din această cauză, pot ajunge cu greu unde își doresc, iar cariera lor va avea de suferit. Alfred Nobel, Arthur Miller și Friedrich Nietzsche s-au născut în această zodie.

ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător

Săgetătorii nu sunt foarte sclipitori, ba chiar au probleme în a înțelege probleme ușoare. Au o imaginație bogată, dar nu vor ști să o folosească în interesul lor. Baruch Spinoza s-a născut în această zodie.

Zodia Capricorn

Sunt cei mai practici nativi ai zodiacului, pricepuți mai ales la rezolvarea problemelor matematice și logice. Învață repede și reușesc să pună în practică cu ușurință lucrurile învățate. Benjamin Franklin și Edgar Allan Poe se numără printre personalitățile acestei zodii.

Nu le poţi păcăli niciodată!  Unele dintre zodii au capacităţi intelectuale remarcabile, în concepţia astrologilor.

Zodiile de apă ( Racii, Peştii şi Scorpionii) sunt foarte empatice şi au capacitatea de a îi înţelege pe cei din jurul lor. La chinezi de obicei apa este asociată cu inteligenţa. Dintre toţi, racii se remarcă datorită inteligenţei lor vizuale, fiind înzestraţi cu multă creativitate.

Când vine vorba de zodiile de pământ (Fecioarele, Capricornii şi Taurii), taurii sunt recunoscuţi pentru inteligenţa lor practică şi echilibrul de care dau dovadă de fiecare dată.

Semnele de foc (Leii, Berbecii şi Săgetătorii) sunt intuitivi şi găsesc mereu oportunităţi să se descurce în afaceri. Săgetătorii tind să să găsească un sens mai profund al acţiunilor pe care vor să le desfăşoare, nativii nascuti sub semnul zodiacal Berbec sunt mai uşor de convinşi să facă ceva.

ADVERTISEMENT

Semnele de aer (Vărsătorii, Gemenii şi Balanţele) sunt considerate cele mai inteligente zodii datorită puterii lor de analiză.

Chiar dacă trăiesc aparent cu capul în nori, sunt persoane care vor să cunoască secretele comunicării . Spaţiul din jurul lor este de asemenea important, iar activităţile în aer liber le cresc moralul.

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT