MIRACOLUL care înspăimântă Rusia! Călugărul mort cu 90 de ani în urmă a luat 10 kilograme în greutate și pare să transpire

În fiecare an, budiștii din Siberia pleacă în pelerinaj spre Ivolginsky datsan, o mănăstire budistă aflată în Republica Autonomă Buriatia (4.400 km est de Moscova).

Oamenii vin să se roage lui Lama Itigilov, la cărui trup rezistă în mod miraculos la descompunere, deși de la moartea sa au trecut peste 90 de ani. Nici astăzi oamenii de știință nu pot explica numeroasele mistere care învăluie miracolul budist din Buriatia.

Călugărul budist, Dashi-Dorzho Itigilov, s-a stins acum 90 de ani în Buriatia, o regiune din Siberia.  Potrivit călugărilor budiști din Ivolginsky datsan, călugărul și-a adunat discipolii, le-a transmit ultimele dorințe și i-a rugat să se roage pentru el.

Miracolul care înspăimântă Rusia. Călugărul mort cu 90 de ani în urmă a luat 10 kilograme în greutate și pare să transpire

Apoi, s-a așezat în poziția lotus și s-a scufundat într-o stare profundă de meditație. Unii spun că ar fi atins Nirvana. alții că s-a stins pur și simplu.
Cîteva zile mai târziu, potrivit testamentului său, călugărul a fost așezat într-un sicriu de cedru de formă cubică, în așa fel încât cadavrul să poată rămâne în postura lotus, și acoperit cu sare.

Exhumat după 28 de ani

Tot în ultimele dorințe lăsate cu limbă de moarte discipolilor, Lama Itigilov a cerut să fie exhumat 30 de ani mai târziu. Cu toate acestea, trupul său a fost exhumat cu doi ani mai devreme decât ar fi trebuit.

Un uragan puternic lovise Buriatia și localnicii înfricoșați voiau să-i ceară ajutor, așa că au deschis coșciugul. Au încremenit cînd au văzut cadavrul- articulațiile erau flexibile, pielea își păstrase elasticitatea, iar zona din jurul inimii sale era caldă. Călugării budiști i-au schimbat hainele și trupul a fost înmormântat din nou. Procedura a fost repetată în 1973, potrivit testamentului.

Savanții nu pot explica minunea

CITESTE CONTINUAREA