RETETE

Nu stii ce sa mai gatesti in zilele de post? Parjoale fragede și gustoase din ciuperci. Nici nu-ți vine să crezi că nu conțin carne

ADVERTISING

Reteta este perfecta in zilele de post in care nu avem inspiratie. Sunt delicioase si usor de facut.

INGREDIENTE

450 g de paine alba si neagra,
150 g de morcov,
100 grame de ciuperci albe,

sare si piper, dupa gust,
o bucata de ceapa alba,
un buchetel de marar,

un buchetel de patrunjel,
o lingura mare de gris,
3 catei de usturoi,

faina alba,
ulei,
un varf de lingura de bicarbonat alimentar.

ADVERTISING

Mod de preparare

Se inmoaie painea in apa si aopi se lasa sa se scurga bine.

Ciupercile spalate se toaca marunt sau se baga la robot. Impreuna cu ciupercile se toaca si ceapa si usturoiul. Se da morcovul pe razatoare.

Se amesteca toate ingredientele cu painea la care se adauga sare, piper si verdeata dupa gust.

Se adauga si grisul si bicarbonatul. Se amesteca si se formeaza bilute pe care le prajim in ulei incins.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING