Recomandarea lui Carmen Harra pentru un sistem imunitar puternic

APA – o hidratare corespunzatoare inseamna un sistem imunitar puternic. Apa consumata in cantitate suficienta, protejeaza organismul impotriva gripei, infectiilor si a altor boli cronice.

Apa intra in componenta tuturor organelor. Fara apa, organele nu pot functiona. Lipsa apei in organism pune in pericol mare sanatatea si viata noastra.

SOMNUL – somnul insuficient sau somnul care nu este odihnitor scade rapid imunitatea, de aceea, numai un om odihnit poate avea o imunitate puternica. Nimic nu compenseaza lipsa somnului.

SPORTUL – activitatea fizica creste imunitatea si protejeaza organismul in fata bolilor.

POSTUL – doua zile consecutive de post negru ( se bea doar apa ) regenereaza intreg sistemul imunitar si ajuta organismul sa combata infectiile. Postul intermitent ( de exemplu din 24 de ore, intr-un interval de 8 ore se poate manca, iar 16 ore se tine post – se bea doar apa si cafea neindulcita) este un alt mod de a restarta intreg sistemul imunitar.

STAREA LAUNTRICA – supararea, nemultumirile, frica, stresul, furia, mania, indoiala, ura, gelozia, invidia etc SCAD DRAMATIC SISTEMUL IMUNITAR si lasa omul descoperit in fata bolilor. La polul opus, iertarea, compasiunea, iubirea, recunostinta, bunatatea, smerenia,

CRESC SISTEMUL IMUNITAR. Exista oameni care fac sport si mananca numai sanatos, dar totusi se imbolnavesc. Se intampla asta datorita agresivitatii interioare pe care o au.

Orice sentiment negativ este o stare de agresivitate a sufletului nostru, o stare din care lipseste IUBIREA. De aceea, orice tulburare sufleteasca trebuie constientizata si inlaturata urgent.

CREDINTA – oricat ar parea de fantasmagoric pentru atei, CREDINTA IN DUMNEZEU CRESTE IMUNITATEA!”, scrie Carmen Harra pe pagina sa de Facebook.