Sănătate & Wellness

Leacul lui Dumnezeu! Bicarbonatul de sodiu și lămâia este combinația. Îl bei și efectele se văd imediat în organism

ADVERTISEMENT

Poate fi folosită ca remediu în mai multe afecțiuni, dar și în curele de slăbire. Iată ce trebuie să știi despre bicarbonatul de sodiu cu lămâie.

Bicarbonatul de sodiu are o mulțime de întrebuințări. Acesta nu este util doar în bucătărie și gospodărie, ci poate fi și un eficient remediu naturist. Mai mult, în combinație cu lămâia poate fi folosit în dieta de slăbit.

Remedii naturiste cu bicarbonat de sodiu cu lămâie

Lămâia are multă vitamina C, vitamina B, riboflavină, potasiu, magneziu, calciu, fosfor, proteine ​​și carbohidrați. În combinația bicarbonat de sodiu la lămâie, beneficiile cresc, deoarece nivelul pH-ului din corpul vostru va reveni la normal, reducând aciditatea.

Bicarbonat de sodiu cu lămâie și apă

un pahar cu apă, o lingură cu bicarbonat de sodiu câteva picături de zeamă de lămâie.

Această combinație poate fi băută dimineața, pe stomacul gol. Se pare că este eficientă pentru reglarea digestiei, dar este și un bun detofixfiant pentru organism. În plus, această combinație, consumată cu moderație pare să facă minuni și în curățarea rinichilor.

Un alt beneficiu asupra digestiei este acela de a preveni refluxul gastro-esofagian. Bicarbonatul de sodiu scade nivelul acidului clorhidric, oferind calmarea rapidă şi eficientă a arsurilor şi disconfortului.

ADVERTISEMENT

Bicarbonat de sodiu cu lămâie și miere

o linguriţă bicarbonat de sodiu
sucul proaspăt stors de la 1 lămâie
50 grame miere ecologică
100 ml de apă călduță

Această combinație pare să fie remediu perfect în cazul gripei, al răcelilor și durerilor de gât. În plus, și această combinație se pare că este o adevărată pentru digestie și reglarea acidității organismului.

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT