Sfatul Zilei din 2 noiembrie 2022. Leu, fiecare provocare este o oportunitate de a creste! Capricorn, gaseste o lectie in fiecare situatie

Sfatul Zilei pentru Sagetator

E nevoie de implicarea amandurora. Deci, fii atent la cine te inconjoara. Acordati atentie daca va ajuta sa va cresteti. Este timpul sa vezi lucrurile asa cum sunt, nu asa cum ai vrea sa fie. Disconfortul este real.

Dar disconfortul te va ajuta sa recunosti ceea ce nu mai este in concordanta cu binele tau cel mai inalt si cel mai mare, astfel incat sa poti incepe procesul de eliminare. Sfat: este timpul sa vedeti lucrurile asa cum sunt.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Nu esti o victima a circumstantelor, Capricorn. Tu esti universul in miscare si esti inzestrat cu capacitatea de a crea magie. Asadar, gaseste o lectie in fiecare situatie.

Transforma-ti durerea in putere si otrava intr-un elixir dulce care iti sustine cresterea si evolutia. Ceva ne spune ca esti gata! Esti gata sa cunosti o noua versiune a ta pe cealalta parte a acestui sezon de eclipsa. Sfat: Transforma-ti durerea in putere.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Universul a fost intotdeauna complicele tau. Sforile importante sunt trase in numele tau in timp ce citesti asta. Este timpul sa-ti reiei forta interioara.

Provocati-va sa mergeti in directia cresterii, in ciuda rezistentei pe care o puteti simti in interior. Esti sprijinit sa cunosti o noua versiune a ta dincolo de sezonul eclipselor. Sfat: Creste-ti nivelul de constientizare.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Gandeste-te putin de unde vine aceasta nemultumire. Poate ti-ai acordat tot timpul si energia altor oameni, drept urmare simti epuizarea interna? Un cuvant catre intelepti: Pastrati un echilibru.

Gasiti o modalitate de a fi cu ceilalti fara a va sacrifica propriile nevoi. Invata sa-ti definesti limitele nu peste noapte. Lucrul bun este ca Spiritul tine un loc pentru transformarea ta acum si in orice moment. Sfat: Gasiti o modalitate de a fi in preajma celorlalti fara a sacrifica nevoile.