HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 2 Septembrie 2023. Berbec, puterile divine te vor ajuta in aceasta zi. Leii se luptă cu regretele trecutului

Sfatul Zilei pentru Sagetator

ADVERTISING

Nimanui nu-i place sa fie manipulat. Si cu siguranta nu vei putea controla absolut intreaga lume. Renunta la acest sentiment fals. In loc sa joci remorcherul, fa un pas inapoi. Mediteaza, relaxeaza-te cu tine insuti.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Astrele spun ca in aceasta zi drama te asteapta cu majuscula. Dar inainte de a da vina pe altii pentru ceea ce se intampla, uita-te bine la tine in oglinda.

Este posibil ca partea ta intunecata a personalitatii si actiunile tale din trecut sa fi condus la starea actuala a lucrurilor. Cel mai probabil, esti atat de obtinut sa castigi o cearta incat poti depasi cu usurinta limitele decentei.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Gaseste o noua dragoste sau scrie o carte. Urmariti-va impulsurile. Dorintele tale te vor indrepta in directia corecta. Sfat: Crede in visele tale, iar Universul te va indrepta catre ele. Important este sa nu renunti.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Stelele va atrag atentia asupra nivelului propriilor forte. Nu poti face ce vrei, chiar daca te straduiesti pentru asta.

ADVERTISING

Cu toate acestea, poti lasa ajutorul sa curga prin tine. Uneori sprijinul poate veni din locuri neasteptate. Sfat: Nu va fie teama sa acceptati ajutor.

CITESTE CONTINUAREA

ADVERTISING
ADVERTISING