Sfatul Zilei din 4 octombrie 2022. Pesti, simti ca rabdarea ta este pusa la incercare. Gemeni, un eveniment grozav necesita atentia ta

IN ARTICOL:

Ziua este potrivita pentru negocieri. Modul in care construiti relatii, situatii, afaceri in aceasta zi depinde de modul in care va trece intreaga luna lunara.

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Vine un moment in calatoria fiecarui aventurier cand trebuie sa faca o alegere. Alege daca sa parasesti amaraciunea trecutului sau sa o transformi intr-o experienta dulce si de nedescris.

Tu insuti ai creat aceasta experienta si, din moment ce nimic nu poate fi schimbat in trecut, trebuie doar sa inveti lectiile pentru a nu mai face astfel de greseli. Sfat: Invata din greselile tale.

Sfatul Zilei pentru Taur

Nu trebuie sa participati la jocul remorcherului. Ceea ce vrei atat de mult sa iei de la altcineva este deja al tau. Respira adanc si intra in noul spatiu care ti s-a deschis.

Permite-ti sa devii receptiv la miracolele care se intampla in tine si in jurul tau. Poate ca tot ce trebuie sa faci pentru a gasi fericirea este sa tragi cateva sfori.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Acum nu este momentul sa va faceti griji pentru ceea ce nu functioneaza sau sa va faceti griji pentru lucrurile marunte.

Este timpul sa va priviti circumstantele dintr-o perspectiva mai inalta si sa va redirectionati energiile catre lucruri mai mari. Pentru directori: astazi este o zi buna pentru a va extinde personalul. Sfat: Un eveniment grozav necesita atentia ta.

Sfatul Zilei pentru Rac

Nu trebuie sa incerci sa ajungi la timp la o anumita destinatie. Respirati si lasati lucrurile sa se desfasoare asa cum ar trebui. Sa cunosti ceva sau pe cineva nou ar trebui sa fie fara stres si informal.

Acest lucru va va ajuta sa construiti o baza solida. Iar celor care si-au luat recent un angajament li se cere sa-si recunoasca temerile. Sfat: Introducerea de lucruri noi ar trebui facuta la nivel informal.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA