HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special. Fiecare om are de la naștere darul său! Balanța are intuiție la oameni! Zodiile cu puteri paranormale

ADVERTISING

S-au descoperit zodiile cu puteri paranormale! Fiecare om are de la naștere darul său, unii dintre noi sunt mai înzestrați decât alții, vă vom arăta dacă faceți parte dintre aceștia mai jos.

Cu totii avem capacitatea de a prevedea anumite lucruri din viitorul apropiat. Fiecare dintre noi are experienta stranie a unor premonitii care se implinesc. Dar exista cateva zodii care sunt inzestrate cu abilitati deosebite, care au vise premonitorii si capacitatea de a patrunde dincolo de limitele realitatii.

Horoscop Special pentru Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din Berbec sunt practic oamenii potriviți, la locurile potrivite. Nimeni și nimic nu le poate sta în cale dacă în momentul în care și-au pus în gând să atingă un obiectiv anume. De regulă, Berbecii acționează din instinct. Berbecii nu suferă niciodată de plafonare.

În spatele succesului lor este curajul de a obține ceea ce-și doresc, fie că vorbim de dragoste, afaceri, carieră. Ar putea vindeca lumea de depresie, prin puterea exemplului.

Comunică ușor cu lumea astrală în timpul visului, datorită faptului că au sufletul curat ca al copiilor. Tot inocența îi face să descifreze cu acuratețe mesajele pe care le primesc pe calea visului, pe care de cele mai multe ori le consideră „semne divine” și le aplică în viața de zi cu zi.

ADVERTISING

Horoscop Special pentru Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cei născuți în zodia Taur sunt extrem de cumpătați. Au mereu tendința de a-și trasa anumite limite, peste care nu trec nici în ruptul capului. Evită să intre în conflicte inutile, dar pe de altă parte, nu ezită să reacționeze când se simte nedreptățit.

Simțul artistic al Taurilor este deja proverbial, au sufletul deschis să vadă frumusețea lumii, le place să lucreze cu emoțiile pozitive și să comunice cu cei din jur, verbal și non-verbal.

Deschiderea lor la nivel afectiv îi face pe cei din jur să li se confeseze. Taurii sunt buni ascultători, nu critică și pot oferi sfaturi înțelepte. Având o vitalitate de invidiat, cu o pregătire corespunzătoare, Taurii ar putea vindeca prin pase energetice, folosind palmele pentru a curăța aura (învelișul de energie al corpului).

Horoscop Special pentru Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Acest semn este unul dintre cele mai mentaliste din zodiac. Nu este neobișnuit ca un nativ din Gemeni să colaboreze cu o altă persoană și să completeze frazele pentru ea.

ADVERTISING

Dacă aveți o lună în Gemeni sau în a noua dumneavoastră casă, ați putea să vorbiți cu spiritele celor decedați. Multi Gemini sunt foarte talentați atunci când vine vorba de citirea cărților de Tarot.

Ideea dăinuirii sufletului după moarte și reîncarnarea sunt, de asemenea, foarte importante pentru cei din acest semn zodiacal… Geamănul este partenerul de discuție ideal. În compania lui nu te vei plictisi niciodată. Te surprinde cu naturalețea și simțul umorului de care dă dovadă mai mereu. Găsesc întotdeauna vorbele potrivite pentru a avea câștig de cauză.

Horoscop Special pentru Rac (22 iunie – 22 iulie)

Acest semn este considerat cel mai mare medium al panteonului zodiacal. Sunteți în mod special clarvăzător dacă luna dumneavoastră este în Rac. Mulți clarvăzători au Racul în Casa a noua sau chiar în a douăsprezecea, care este Casa Occultei în horoscop. Mulți Raci nu par să trebuiască să se străduiască prea mult, deoarece sunt atât de atenți încât oricum știu ce se întâmplă cu tine.

Pe acești nativi, instinctul nu-i trădează niciodată. Este principalul lor aliat, în orice situație s-ar afla. De asemenea, Racul este o persoană foarte sensibilă și devotată. Îți oferă toată încrederea și afecțiunea de care e capabil, dar își schimbă imediat comportamentul, dacă simte că i-ai înșelat așteptările.

ADVERTISING

Horoscop Special pentru Leu (23 iulie – 22 august)

Acest semn este un vânător în sine. Acești nativi au o caracteristică de prădător în psihicul lor care le oferă abilitatea de a spune ce gândește altcineva. Oamenii cu soarele în Leu sunt amanți foarte buni, pentru că sunt empatici și par să știe exact ce determină o altă persoană să se simtă bine.

Leul este în mod natural norocos, deoarece acest semn are un filtru de protecție încorporat psihic ce ține la distanță vibrațiile negative. Leul are, de asemenea, o mare importanță în echilibrul zodiacal; acesta are rolul de a-i ajuta pe ceilalți și este recunoscut drept un om cu suflet mare.

Horoscop Special pentru Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele au abilitatea de a cunoaște o informație, chiar înainte ca aceasta să fie anunțată oficial. Abilitățile intelectuale de invidiat și un excelent spirit de observație fac din acești nativi aliați de nădejde, indiferent de situație. Acești nativi s-au născut ca să-i vindece pe cei din jur, de regulă ei se îndreaptă spre medicină, farmacie.

Manifestă o mare putere de a iubi necondiționat, sunt capabili să-și sacrifice propria viață pentru a-i vedea fericiți pe cei din jur. Chiar dacă de cele mai multe ori vor comenta faptul că ne-au ajutat, în sufletul lor de fapt nu așteaptă neapărat o recompensă, ci se bucură atunci când reușesc să facă un bine. Pentru a scăpa de criticism și prejudecăți, Fecioarele ar fi bine să se orienteze spre spiritualitate.

ADVERTISING

Horoscop Special pentru Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Mai degrabă o capacitate de analiză bazată pe cântărirea lucrurilor decât o putere supranaturală, cam așa ar defini o Balanță riguroasă și neîncrezătoare în forțele ei proprii. Balanța spune că are intuiție la oameni însă este mai mult de atât.

Fără să își dea seama, acest semn zodiacal poate simți vibrațiile celor din jur și le poate vedea aura provocând chiar mici scurtcircuitări la nivelul energetico-emoțional.

Horoscop Special pentru Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii folosesc simboluri oculte pentru a se apăra de energiile negative și pot emite radiații negative celor din jur astfel încât să îi slăbească mai ales atunci când are loc un conflict.

Scorpionii folosesc lumânări și gândurile lor pot face ca fumul de lumânare din casă să se transforme într-un spirit ce îl pot trimite să îi bântuie pe dușmani. Scorpionul vede dincolo de orice „suprafață”. Nevoia permanentă de iubire îl face să știe exact dacă cineva este interesat de el ca iubit, sau doar ca prieten. Acest nativ știe exact ce trebuie să facă și să spună pentru a cuceri persoana de care se simte atras.

ADVERTISING

Horoscop Special pentru Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Acest semn are o intuiție neobișnuită. Săgetătorii sunt deosebit de pricepuți când vine vorba de a fi în locul potrivit la momentul potrivit. Mulți Arcași sunt foarte cunoscuți pentru a detecta când este pe cale să se întâmple o urgență și apoi să vină la salvarea cuiva la momentul potrivit.

Mulți dintre ei au, de asemenea, un interes pentru metafizică și ocultism. Înzestrarea lor principală este abilitatea de a vindeca. Acest semn este, de asemenea, unul dintre semnele „vânător” ale zodiacului, iar acest lucru explică parțial acuratețea instinctelor de pradă ale Arcașului.

Horoscop Special pentru Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nativii zodiei Capricorn sunt semn al pământului, așa că iubesc faptele, nu vorbele, stabilitatea și logica. Mai tot timpul fiind cu picioarele pe pământ, nativii Capricorn au talentul de a-și organiza atât viața proprie, cât și pe a celor din jur.

Nu este un secret faptul că acești nativi trăiesc ori în trecut, ori în viitor, de multe ori uită să se bucure de prezent, însă tocmai acest lucru îi ajută să descifreze care sunt lecțiile karmice, ale lor și ale celor din anturaj. Printre Capricorni putem întâlni astrologi, terapeuți (hipnoză, parapsihologie etc), care au curajul să sape în trecut pentru a găsi acele suferințe care ne țin pe loc și nu ne lasă să evoluăm.

ADVERTISING

Horoscop Special pentru Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii acestei zodii sunt foarte atenti la toate detaliile din jurul lor, aduna o multime de informatii utile si speculeaza slabiciunile celorlalti. Tocmai de aceea, ei sunt capabili sa analizeze cu mai multa eficienta decat cei din jur derularea unor evenimente in viitorul apropiat.

Cu alte cuvinte, probabilitatea ca ceva sa se intample asa cum spune un nativ din Fecioara este de aproape 100%. Iar cand Fecioarelor le pasa foarte mult de un anumit proiect, fii sigur ca acesta se va desfasura exact asa cum au calculat ele, doar daca nu intervine vreun dezastru… desi si pe acesta il iau in calcul si analizeaza pierderile.

Acest semn zodiacal este specializat în tainele chiromanției, poate practica inclusiv voodoo sau, mai mult decât atât, un simplu blestem spus din inimă îl poate atinge pe cel dorit. Atenție însă cât rău doriți celorlalți, pentru că așa cum vrăjitoarele erau arse pe rug în Evul Mediu, energia negativă se poate întoarce împotriva voastră oricând!

Horoscop Special pentru Pești (19 februarie – 20 martie)

Semnul Peștilor este foarte sensibil și emoțional. Acești nativi sunt deschiși pentru a primi mesaje de la alte persoane și, de asemenea, de la entități oculte. Le plac tehnicile oculte pentru a se conecta cu alți oameni și cu entități divine precum îngerii. Peștii individuali sunt deseori empatici naturali și foarte capabili să se vindece sau să-i sfătuiască pe alții.

Acest semn de Apă este foarte puternic din punctul de vedere psihic, dar, de asemenea, tinde să fie copleșit de impresiile sale psihice. Din acest motiv, este foarte important ca Peștii sensibili să rămână focalizați și chiar să primească instrucțiuni despre cum să-și gestioneze abilitățile psihice.

ADVERTISING
ADVERTISING