Sănătate & Wellness

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci 20 de migdale pe zi. Beneficiile sunt necunoscute de români

Mulți știu deja că migdalele, sau consumul de nuci în general, reprezintă o metodă extraordinară pentru a te hrăni în momentul gustărilor de la prânz, fiind o formă perfectă de a obține grăsimi sănătoase în dieta ta.

În plus, nucile sunt în mod obișnuit bogate în proteine.

Ajută la construirea mușchilor și dau un fel de energie cu ardere lentă. Se pare că umila migdală poate face chiar mai mult decât atât.

Asta se întâmplă în corpul tău dacă mănânci 20 de migdale pe zi:

În scopul examinării, s-au ales 20 de migdale ca o sugestie zilnică.

O cantitate ca aceasta de migdale are 163 de calorii, 5 grame de proteine, 12 grame de grăsime în mare parte nesaturată, 3 grame de fibre și mai puțin de un gram de zahăr.

O mână de migdale poate fi o gustare minunată și hrănitoare. Mai mult, este un mic plus la cerealele pentru micul dejun, salata de la prânz sau felul de mâncare dorit.

BENEFICII:

Consumul de 20 de migdale ofera o cincime din riboflavină, o formă de vitamina B, de care avem nevoie zilnic.

Ea poate ajuta la contracararea cancerului de col uterin, a migrenelor de cefalee, a problemelor cu tenul, a crampelor musculare, a sindromului de tunel carpian și a unor tulburări de sânge, după cum indică Medline Plus.

Migdalele oferă, de asemenea, aproape jumătate din necesarul zilnic de vitamina E.

Este un antioxidant care susține sistemul imunitar și inima.

Douăzeci de migdale conțin, de asemenea, cantități mici de metabolism care stimulează complexul vitaminei B tiamină, niacină, vitamina B-6 și folat.

Migdalele de la Lidl: Gustarea sanatoasa si delicioasa a diminetilor tale