STIRI NOI

De ce trupurile miliardarilor din submersibilul Titan nu vor fi găsite niciodată. Ce s-a întâmplat în timpul imploziei

Trupurile miliardarilor care au murit în „implozia catastrofală” a submersibilului Titan nu vor fi recuperate niciodată, deoarece nava a fost „zdrobită ca o cutie de suc”, susține angajata unei morgi.

Lauren Eliza, care se ocupă de îmbălsămarea cadavrelor la o morgă, a explicat într-o postare pe TikTok ce s-a întâmplat cu trupurile celor cinci persoane în momentul imploziei catastrofale, potrivit Daily Star.

Un câmp de resturi a fost găsit la 1.600 de metri de epava Titanicului – inclusiv conul de coadă al navei și două secțiuni ale corpului sub presiune, au declarat oficialii Gărzii de Coastă.

Stockton Rush, directorul executiv al OceanGate, Paul-Henri Nargeolet, un scafandru cu experiență în zona epavei Titanicului, miliardarul britanic Hamish Harding, omul de afaceri Shahzadah Dawood și fiul său de 19 ani, Suleman, sunt considerați morți în expediția eșuată.

În videoclipul de pe TikTok, care a obținut peste 1,6 milioane de aprecieri, Lauren a explicat: „Nu vor găsi nicio parte a corpului uman. Când un submarin face implozie, se zdrobește în interior ca o cutie de suc, din cauza presiunilor intense ale apei. Vă spun că moartea lor a fost instantanee, vorbesc serios. Vorbesc foarte serios. Se întâmplă atât de repede încât creierele lor nici măcar nu au timp să înregistreze ce se întâmplă sau să simtă durerea.”

Ea este convinsă că „fantomele” Titanicului există și că sunt supărate că spațiul lor a fost invadat.

Femeia mai susține că aude deseori cum fantomele bat în mese și fac un zgomot puternic pentru a-i atrage atenția atunci cand este la muncă.