E bărbat, dar la 27 de ani nu îl interesau femeile și începuse să aibă LACTAȚIE. Când a mers la medic, diagnosticul a fost îngrozitor

Ken Baker este un jurnalist care a scris o carte despre experiența lui traumatică.

El s-a născut în 1970 în New York și a avut o copilărie foarte fericită, până la un punct. Familia lui era una solidă și nu a avut niciodată probleme de adaptare în niciun mediu.

Schimbarea a survenit la pubertate: a început să slăbească, vocea i s-a îngroșat, dar la 14 ani pubertatea s-a oprit.

Deși în adolescență juca hockey și avea o iubită, el nu a trecut prin obișnuitele ,,pofte hormonale” care îi răscolesc pe tineri la vârsta adolescenței.

Odată ce a ajuns la facultate a tras concluzia că are pur și simplu un libido scăzut, cauza evidentă fiind lipsa de interes pentru relații fizice.

De la o vreme ajunsese să se bărbierească doar o dată pe lună din cauză că nu avea nevoie, dar lipsa interesului pentru sexul opus l-a făcut să se întrebe dacă nu cumva era bolnav.

La 27 de ani a început să îl doară capul și a început să lacteze la fel ca proaspătele mămici. Acest lucru l-a îngrozit, de aceea a mers la un medic.

La spital a fost supus multor teste și au descoperit că avea o tumoare numită prolactinom, aceasta măsura 3 centimetri și îi apăsau pe creier în zona glandei pitulare, cea care este responsabilă pentru secretarea mai multor hormoni care au cel mai important rol pentru maturizarea și controlarea lactației la femei.

Se pare că dintr-o dată, pubertatea lui a reînceput la 27 de ani.

El a supraviețuit tumorii, are acum 46 de ani și are doi copii, ba mai mult, are o carieră de succes fiind corespondent special al postului de lifestyle E!