Într-o dimineață un hoț s-a ascuns în tavanul unei vile mari pentru a jefui noaptea

O poveste adevărată: Citiți până la capăt …

Într-o dimineață un hoț s-a ascuns în tavanul unei vile mari pentru a jefui noaptea. Soția patronului și-a înșelat soțul cu un amant care a venit după ce soțul ei a plecat la serviciu. Au decis să-l otrăvească ca să-i ia bunurile. Hoțul a văzut-o pe femeie punând otravă în mâncare.

Noaptea în care soțul a venit acasă la soție, l-am luat și i-a spus:” Iubito, mâncarea e gata! ” Nu-mi pasă momentan, până când hoțul a strigat.”Nu mânca, căci mâncarea e otrăvită”

Bărbatul a auzit glasul hoțului și femeia a început să fugă. Hoțul a venit în fața proprietarului casei și i-a spus:

„Sunt hoț, am venit să te jefuiesc dacă ai o pisică atunci fă-l să guste mâncarea aia”.

Pisica a încercat mâncarea și a murit câteva minute mai târziu… Proprietarul s-a încurcat și l-a întrebat” Ce ai venit să furi în casa mea?” Și hoțul a spus: televizorul și unele părți ale mașinii tale.

Proprietarul i-a spus” Ia televizorul și uite cheia de la mașină și îți ofer o casă, acum ești prietenul meu pentru că Dumnezeu te-a folosit pentru a-mi salva viața și nu mai fura niciodată! „

Moralitate: Când Dumnezeu este cu tine, până și dușmanii tăi lucrează pentru ca tu să îți poți atinge obiectivele fără să îți dai seama. Proclamez chiar în acest moment că orice armă făurită împotriva cui va citi acest mesaj va fi zero și niciun efect.

Acesta este mesajul tău: Poți face ce vrei: să-l iubești (like), distribuie (share), ignoră-l. Dar important este să auzi acea voce interioară care se află în tine.

Vocea aceea care îți spune că trebuie să îți pui în orice împrejurare încrederea în Dumnezeu: scrie „Amin” în comentarii dacă ești de acord și știi că Dumnezeu are grijă de tine în toate.

Nimic nu va ajunge la tine. Doar scrieți amin și distribuiți această poveste frumoasă pentru gloria Domnului, vă rog, dacă puteți distribui în grupuri pentru a citi mai mulți oameni, vă mulțumesc! Dumnezeu să vă binecuvânteze 🙏