HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special. Urmeaza saptamani MAGICE pentru unele ZODII. Arhetipul Varsatorului ne vorbeste despre progres, originalitate si toleranta

Zodia Berbec 

ADVERTISING

Pentru Berbeci, aceste saptamani aduc o perioada de realizare a viselor si implinire personala.

Energia dinamica a lui Marte, guvernatorul lor, ii impinge sa actioneze si sa isi urmeze pasiunile cu hotarare. Acesti nativi vor vedea progrese semnificative in cariera lor si vor primi recunoastere pentru eforturile lor.

Zodia Fecioara 

Fecioarele se bucura de saptamani pline de magie si surprize placute. Cu Mercur, guvernatorul lor, favorabil in tranzituri, acesti nativi vor avea o claritate mentala si vor face alegeri inspirate. Proiectele lor vor fi bine primite si vor avea oportunitati de a-si manifesta creativitatea si abilitatile.

Zodia Scorpion 

Pentru Scorpioni, aceste saptamani aduc transformari profunde si evolutie personala. Energia intensa a lui Pluton, guvernatorul lor, ii indeamna sa isi elibereze trecutul si sa isi asume puterea interioara.

Acesti nativi vor experimenta vindecare emotionala si vor face pasi importanti spre atingerea obiectivelor lor.

ADVERTISING

Zodia Capricorn 

Capricornii se bucura de saptamani pline de succes si realizari remarcabile. Cu Saturn, guvernatorul lor, oferindu-le stabilitate si perseverenta, acesti nativi vor vedea eforturile lor rasplatite si vor obtine recunoastere pentru competenta si munca lor asidua.

Zodia Pesti 

Pentru Pesti, aceste saptamani aduc o atmosfera de magie si mister. Cu Neptun, guvernatorul lor, amplificandu-le intuitia si creativitatea, acesti nativi vor fi inspirati sa isi urmeze visele si sa isi exprime emotiile si imaginatia.

Vor avea oportunitati de a se conecta cu spiritualitatea lor si de a experimenta momente de profunzime si intelegere interioara.

ADVERTISING
ADVERTISING