HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 1 Octombrie 2023. Taur, te simti prizonierul propriei realitati. Scorpion, este timpul sa faceti o declaratie

Te-ar putea interesa si zodiile: Berbec, TAUR, Gemeni, RAC

Sfatul Zilei pentru Leu

Totul se intampla pentru tine intr-un mod care este cel mai bine descris prin cuvantul „liniste”.

Astazi este ziua perfecta pentru a o petrece alaturi de sufletul tau pereche. Sau poate chiar sa il cauti daca esti singur. Ramaneti sincer si pozitiv, nu va schimbati pentru nimeni.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Schimbarea are loc in mod constant, schimbarea este inevitabila. Este posibil ca viata ta sa se schimbe in bine.

Aceasta schimbare va va cere sa lasati in urma familiarul si confortabilul. Ai puterea, curajul si intelepciunea de a depasi aceasta etapa a vietii. Sfat: esti gata de schimbare.

Sfatul Zilei pentru Balanta

Nu esti temerile tale, Balanta. Personalitatea ta nu este definita de ganduri care te tin treaz noaptea. Seara aduce cu ea o reamintire ca este timpul sa te intorci la aspectele ascunse ale fiintei tale.

Este timpul sa combini intunericul cu lumina. Cu cat accepti mai mult dualitatea ta, cu atat te vei putea exprima mai mult ca o persoana completa si iluminata. Sfat: este timpul ca intunericul sa se uneasca cu lumina.

Sfatul Zilei pentru Scorpion

Stelele va atrag atentia asupra bagajului trecutului. O durere cu care nu ai avut sansa sa faci fata de ani de zile. Tine minte, nu mai esti persoana care erai inainte.

Acum aveti puterea, curajul si intelepciunea necesare pentru a va transforma amintirile intunecate in experiente nepretuite. Sfat: este timpul sa faceti o declaratie.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA