HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 5 Octombrie 2023. Noi inceputuri pentru Taur. Sagetator, asteptati-va la surprize de la soarta

Te-ar putea interesa si zodiile: Berbec, TAUR, Gemeni, RAC

Sfatul Zilei pentru Leu

ADVERTISING

Viata nu se incadreaza intr-o foaie de calcul Excel, o prezentare PowerPoint si termene limita. Este timpul sa rupem cu aceasta atitudine obsesiva si cu nevoia de a fi productiv in orice moment.

Gandeste-te la o perioada in care ai fost cu adevarat fericit. Trebuie sa readuci elementul de bucurie in ecuatia ta. Sfat: Viata ar trebui sa fie o sarbatoare.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Rezolvarea conflictelor este un subiect important pentru tine chiar acum. Luna in crestere aduce cu ea ocazia de a aduce pace acolo unde a fost razboi. Asa ca actioneaza cu constiinta.

Asigurati-va ca ii ascultati activ pe ceilalti si acordati atentie povestilor lor. Pe taramul dragostei, lucrurile stau mult mai bine. Fii deschis la multe posibilitati. Sfat: este timpul sa facem pace.

Sfatul Zilei pentru Balanta

Universul vrea sa-ti ofere exact ceea ce ai cerut si exact asa cum ai cerut. Dar crezi ca meriti asta? Astazi stelele te cheama sa te trezesti din somn si sa crezi putin in miracole. Sfat: puteti ajunge cu usurinta la ceea ce doriti.

ADVERTISING

Sfatul Zilei pentru Scorpion

In timpul retrogradului lui Mercur, intoarcerea in timp este tema principala. Luati aceasta nostalgie ca pe un semn ca trebuie sa va reconectati cu anumite persoane din viata voastra.

Doar nu petrece prea mult timp gandindu-te de ce au mers lucrurile asa cum au mers. Uneori, lasarea trecutului in trecut este singura cale de iesire. Sfat: este timpul sa trimiti un mesaj prietenului la care te-ai gandit recent.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA

ADVERTISING
ADVERTISING