ALTELE

Limbajul trupului. Ce tip de om ești în funcție de felul în care stai așezat pe scaun

ADVERTISEMENT

Conform oameniilor de stiinta care au studiat limbajul trupului, pozitia in care sedem vorbeste despre intentiile noastre.

Pozitia A

Persoanele care stau in aceasta pozitie cred ca daca isi pun o patura in cap ca sa nu vada ce se intampla, lucrurile se vor rezolva de la sine.

Uneori acest stil chiar functioneaza si persoanele respective chiar sunt fericite. Este placut sastai de vorba cu aceste persoane, nusunt deloc plictisitoare.

Sunt persoane creative, fermecatoare si putin copilaroase. Vorbesc fara sa gandeasca.

Pozitia B

Acestia sunt visatorii. Auo imaginatie bogata sisunt supranumiti sufletul echipei sau chiar al companiei.

Nu este niciodata plictisitor in preajma lor si vin mereu cuidei noi. Vor astepta mereu cu nerabdare ziua de luni si inceputurile de an pentru a marca inceputul unor noirezolutii.

ADVERTISEMENT

Vor schimba foarte rapid afacerea, partenerul, orasul sau chiar tara cu foarte multa naturalete, cape un lucru firesc.

Pozitia C

Persoanele care auaceasta pozitie stiu ce este confortul siil apreciaza. Sunt genul care nu vor umbla foarte mult prin mall in week-end inschimb vor sta la nesfarsit sa-si alega un parfum.

Sunt foarte capricioase sipretentioase atunci cand aleg. Sunt inconjurate de dezordine darstiu sa-si gaseasca orice lucru cu ochii inchisi. Problema ceamai mare cu aceste persoane este ca nu se pot concentra pe o perioada mai lunga de timp.

Pozitia D

Aceste persoane se tem sanu fie in intarziere laintalnire. Inteligenti, sensibili si increzatori in liniste si pace. Au o senzatie de disconfort atunci cand alte persoane isi exprima in public sentimentele.

Pentru aceste persoane, lumea este unmediu neprietenos, iarcasa este caun adapost unde se ascund de aceasta lume, o fortareata unde se refugiaza de orice fel de necazuri.

ADVERTISEMENT

Orice aluzie facuta la dresa lor ii afecteaza foarte taresi incearca imediat sa se disculpe.

Pozitia E

Aceste persoane nu se grabesc niciodata sinu vor dori sa intemeieze o familie inainte de a avea o educatie solida si o cariera considerand catoatre lucrurile trebuiesc facute la vremea lor.

Sunt persoane foarte insistente pana la incapatanare urmarindu-si scopul propus. Aparentele sunt foarte importante pentru ei si cei din jur nuinteleg cum reuseste sa se pastreze mereu in forma.

Exista o farama de nesiguranta adanc in sufletele lor si intampina criticile cu obiectii chiar si atunci cand acestea sunt constructive

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT