HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Cristina Demetrescu 15 – 28 aprilie 2024. Jupiter și Uranus vor face o conjuncție ce se întâmplă odata la 14 ani ceea ce va aduce o perioadă plină de oportunități

ADVERTISING

Cristina Demetrescu a fost invitată la „Vorbește lumea” unde a prezentat horoscopul pentru perioada 15 – 28 aprilie 2024. Finalul lunii aprilie aduce vești fantastice pentru zodii care sunt provocate de Univers la tot felul de situații cărora trebuie să le facă față.

Vine o infuzie puternică de energie pe care trebuie s-o folosim corespunzător. Jupiter și Uranus vor face o conjuncție cea ce se întâmplă la 14 ani ceea ce va aduce o perioadă plină de oportunități.

Asta ne va ajuta să ne deschidem mințile la un nivel mai înalt. Este un nou start, Jupiter propune acum o traiectorie de 12 ani. Cei care se vor gândi la investiții pe termen lung sunt cei mai avantajați.

Horoscop Special pentru Berbec

Berbecii ar trebui să monetizeze tot ceea ce au mai bun în această perioadă. Această conjuncție aduce beneficii pe zona banilor. Pe de altă parte să fie conștienți că acum este momentul să câștige bani mai multi.

Horoscop Special pentru Taur

Este momentul acela unic în viață. Este totul bazat pe viziunea voastră creativă, dar aveți grijă să nu vă aglomerați. Trebuie să creați ceva și mai mult de cât atât atrageți spre voi tot ceea ce vă trebuie.

ADVERTISING

Horoscop Special pentru Gemeni

Vindecări care vin nu neapărat prin soluții miraculoase, dar prin acele tipuri de terapii care lucrează cauzele. Sunteți puși în situația în care să vindecați cauzele nu efectele.

Horoscop Special pentru Rac

Sunteți ajutat de o persoană cheie în viața voastră pentru a face pași foarte importanți nu doar în carieră ci în general în viața voastră. Cereți ajutorul și vorbiți despre problemele voastre.

Horoscop Special pentru Leu

Perioada vine nu doar cu oportunițăți profesionale ci și cu recunoaștere profesioanală, stați într-un loc mort și trebuie să mergeți înainte. Nu mai stați în locuri în care nu sunteți valorizati.

Horoscop Special pentru Fecioară

Trebuie să mergeți spre acel necunoscut de care vă este frică. Trebuie să vă forațați să mergeți pe drumuri noi. Trebuie să vă schimbați perspectiva. Trebuie să vă gândiți să faceți ceea ce vă pricepeți

ADVERTISING

Horoscop Special pentru Balanță

Este o perioadă bună din punct de vedere financiar, pot apărea tot felul de oportunități care să vă suplimenteze veniturile. Cele mai bine aspectate domenii pentru voi sunt zona carierei și cea a banilor.

Horoscop Special pentru Scorpion

Sunteți la finalul unui drum în relația voastră. Fie decideți să vă împăcați cu trecutul partenerului vostru și să mergeți înainte, fie rupteți relația în care vă aflați, dar trebuie să fiți foarte hotărât.

Horoscop Special pentru Săgetător

Este o perioadă foarte buna în zona carierei și cea a sănătății unde trebuie să profiați la maxim de oportunități să evoluați.

Horoscop Special pentru Capricorn

În această perioadă dați pe afară de talent, dacă vă simțiți creativi dați drumul imaginației, de asemenea zona voastră sentimentală este foarte bine aspectată.

ADVERTISING

Horoscop Special pentru Vărsător

Aflați vești că vi se mărește familia, dar vă apucați și de schimbări în ceea ce privește asa și domiciliul.

Horoscop Special pentru Pești

Sunteți într-o perioadă în care vă focusați pe achiziții și dezvoltați planuri pentru carieră.

ADVERTISING
ADVERTISING