HOROSCOP SPECIAL

Horoscop săptămânal 4-10 iulie 2022. Gemenii se simt extenuați, Peștii încheie afaceri profitabile

Horoscop săptămânal 4-10 iulie 2022: Gemenii se simt extenuați, Peștii încheie afaceri profitabile, iar Taurii au decizii greu de luat.

Săptămâna aceasta vom analiza tranzitele remarcabile, cum ne afectează acestea și cum va funcționa fiecare semn zodiacal. Dualitatea este cea care definește toate lucrurile. Nu știm lumina fără întuneric și invers.

Așadar, dacă această săptămână ne aduce durere, trebuie să știm că aceasta este completată de plăcere sau bucurie. 

Horoscop săptămânal pentru Berbec

Berbecii vor avea parte de o săptămână plină de gânduri. Aceștia au preocupări pentru bani și se gândesc la idei creative pentru a produce noi resurse.Mare atenție la cheltuieli și la alegerile pe care le faceți în plan material.

Horoscop săptămânal pentru Taur

Zodia Taur se va dedica muncii în săptămâna 4- 10 iulie. Astfel că, nativii au o dorință puternică de muncă și își doresc să obțină câștiguri consistente. Deci, și pentru această zodie partea materială va fi în prim plan. În plus, unii Tauri pot fi foarte productivi.

Horoscop săptămânal pentru Gemeni

Nativii Gemeni au o mare dorință de câștig, indiferent de plan. Că-i în dragoste, că-i la job, câștig să fie. De asemenea, unii nativi se vor ocupa de sănătate și vor face câteva vizite la cabinetele medicale. Pe de altă parte, unii Gemeni devin interesați de latura mistică a vieții.

Horoscop săptămânal pentru Rac

Săptămâna 4- 10 iulie pentru Raci va fi despre prietenii și socializare. Nativii pot cunoaște oameni noi și simt nevoia să se deschidă și să vorbească despre ce îi apasă. În plus, Racii pot intra în noi cercuri de oameni și pot afla lucruri prețioase legate de viitorul lor.

Horoscop săptămânal pentru Leu

Nativii din zodia Leu vor avea o săptămână cu și despre muncă. Astfel că, aceștia sunt axați pe dezvoltare și progres și încearcă noi modalități de a atinge succesul. Unii Lei vor beneficia de un nou statut social, pentru care au muncit din greu ani la rând.

Horoscop săptămânal pentru Fecioară

Fecioarele vor fi surprinse de ivirea unor călătorii în străinătate. Ele sunt axate pe dezvoltare și întreprind diverse activități productive care să le fie de folos pe toate planurile. Totodată, nativii au parte de câteva inițieri spirituale după mult timp.

Horoscop săptămânal pentru Balanță

Persoanele născute în zodia Balanță au parte de o săptămână bună, dominată de putere și focus pe afaceri. De asemenea, nativii dau dovadă de creativitate și pot încheia parteneriate importante. În plan personal, Balanțele se deschid spre alții și pot fi empatici. Totul va fi bine.

Horoscop săptămânal pentru Scorpion

Nativii Scorpion sunt prinși cu semnarea unor parteneriate importante și fac impresie bună datorită abilităților de a lucra în echipă.

Deși succesul se află la un pas de ei, nativii caută noi confirmări și au deschidere spre afaceri. În plan amoros, Scorpionii nu au lucruri de reproșat și se simt împliniți.

Horoscop săptămânal pentru Săgetător

Săgetătorii vor fi deosebit de preocupați de muncă în zilele următoare. Ei încearcă o colaborare în echipă și nu se lasă până nu sunt lăudați. În plus, unii nativi acordă timp pentru ei și pot începe să facă exerciții fizice sau chiar să meargă la sală. Săgetătorii au deschidere spre rutina zilnică.

Horoscop săptămânal pentru Capricorn

Zilele următoare pentru Capricorn vor fi despre creativitate, lucru cu copiii, dragoste și mici probleme financiare. Astfel, nativii vor avea o perioadă tumultuoasă. Unii Capricorni se pot îndrăgosti, iar alții se pot aștepta la o cerere în căsătorie.

Horoscop săptămânal pentru Vărsător

Nativii Vărsător își doresc să facă bani și caută modalitatea perfectă care să îi ajute să își îndeplinească dorințele.

De asemenea, unii Vărsători au nevoie de reorganizare acasă, iar alții se pot deschide în fața celor dragi pentru a primi sfaturi legate de viitor și de cum să procedeze în anumite situații.

Horoscop săptămânal pentru Pești

Săptămâna 4- 10 iulie pentru Pești va fi despre drumuri, discuții cu prietenii și muncă. Unii nativi pot merge în vizită la cei dragi și se pot relaxa, în timp ce alții găsesc rezolvări la probleme importante din trecut. Per total, nativii vor avea o săptămână productivă.