Horoscop Special 26 iunie 2022. Este o zi favorabilă pentru unele zodii. Dimineața nu începe bine pentru Fecioare

Dacă te-ai născut astăzi: Rezervat atât în temperament, cât și în impulsuri, aveți tendința de a delibera cu atenție înainte de a lua o decizie.

Aveți o fire timidă și sensibilă la criticile celorlalți. Odată ce oamenii ajung să te cunoască cu adevărat, sunt surprinși de simțul debordant al umorului.

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Berbec

O situație tensionată la orizont: familia nu va răspunde la solicitările dumneavoastră, însă o rudă mai îndepărtată v-ar putea oferi o nouă perspectivă asupra situației.

Ziua de duminică este una favorabilă din punct de vedere social și sentimental, deci bucurați-vă de o ieșire cu prietenii.

Taur 

Probabil că nu veți reuși să încasați banii care vă sunt datorați, dar veți obține alt tip de venituri obținute prin muncă. Satisfacție pe plan social. Atenție la sănătate, ar putea apărea mici probleme, însă nimic grav.

Gemeni

Gemenii vor fi puțin mai retrași decât de obicei. Ideal ar fi să nu țineți problemele doar pentru voi, ci să le vorbești cu un prieten.

Ați putea primi o ofertă de muncă sau de o colaborare, însă ceva nu sună bine acolo și se vor ridica multe semne de întrebare.

Rac 

O conversație intimă cu un prieten apropiat sau un membru al familiei va fi extrem de benefică.

Comportamentul nepotrivit al unui copil sau rudă de vârstă mai mică vă va pune într-o situație jenantă. Seara se anunță una romantică, așa că pregătiți-vă de fluturi în stomac.

Leu

CITESTE CONTINUAREA