Sfatul Zilei din 11 iunie 2022. Toate semnele zodiacului vor trebui sa lupte impotriva inselaciunii, minciunii si iluziilor false

Sfatul Zilei pentru Leu

Leii in aceasta zi se afla la o rascruce: poti fie sa faci ceea ce spun ei, fie sa faci ceea ce crezi ca este corect. Luati asta ca pe o scuza pentru a renunta subtil la asteptarile celorlalti pentru viata ta.

In timp ce faci asta, asculta ce iti sopteste inima, chiar daca indrumarea pe care o primesti nu are sens logic. Nu ai venit pe lumea asta sa-ti faci griji despre cum si de ce faci lucruri. Totul va cadea la loc. Cu timpul. Sfat: Asculta-ti doar inima.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Parca ar fi doua voci in capul tau. Unul te convinge ca pericolul se ascunde in spatele unei usi inchise, in timp ce al doilea te incurajeaza sa ai o sansa si sa o deschizi. Cititi semnele si ascultati. Poate ca astazi este ziua in care vei avea o sansa unica de a gasi ceva nou. Sfat: risca.

Sfatul Zilei pentru Balanta

Vine un moment in viata noastra cand ii putem folosi pe ceilalti si pur si simplu „mergem cu fluxul”, folosind asta ca scuza pentru a nu lua decizii dificile. Acest lucru nu poate continua pentru totdeauna.

Nu va fie teama de schimbarile drastice pe care vi se cere sa le faceti. Exista o diferenta uriasa intre o granita si o bariera. Sfat: Nu va fie frica de schimbare.

Sfatul Zilei pentru Scorpion

Detaliile mozaicului se adauga la o singura imagine. Nu mai esti cuprins de panica si refuzi sa joci jocurile altora. Scorpion, acesta este momentul in care iti poti da seama de apartenenta si locul tau in univers.

Mai mult, nu mai simti nevoia sa-ti compari existenta cu viata altor oameni. Sfat: esti exact acolo unde trebuie sa fii.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA