HOROSCOP SPECIAL

Horoscop 3 mai 2023. Varsator, paharul rabdarii este plin! Leu, incearcă să nu te introduci în probleme care nu te privesc

Horoscopul zilei pentru Sagetator

Sagetator, cu totii am crescut cu idei despre cine suntem si cine ar trebui sa fim. Dar aceste idei sunt pur si simplu imprumutate din lumea din jurul nostru. Ei nu definesc cine suntem la nivelul sufletului.

Ele nu contin in niciun fel experientele noastre aici, pe taramul pamantesc. Acesta este ceva pe care il intelegi profund, Sagetator.

Deci, acordati-va un moment pentru a arunca o privire obiectiva asupra situatiei. Libertatea este adevarata ta esenta si este timpul sa-ti redescoperi aripile. Nu amana lucrurile importante.

Horoscopul zilei pentru Capricorn

Capricorn, cand ai fost ultima oara in tacere? Cand te-ai uitat ultima data in ochii ei adanci si intunecati si ai ascultat ce spunea? Iata chestia: calea negarii nu va va mai servi. Oricat de dificil este, va trebui sa va impacati cu emotiile.

Deveniti un martor tacut al fluxului si refluxului. Amintiti-va ca toate acestea se intampla cu un motiv. Te eliberezi de bagajele trecutului, astfel incat sa poti incepe totul de la capat in fiecare sens al cuvantului.

Horoscopul zilei pentru Varsator

Varsator, paharul rabdarii este plin. Iti redefinesti relatia cu tine insuti si gasesti modalitati de a te aborda dintr-un spatiu de tandrete. Detineti simultan spatiu pentru cine esti acum si pentru metamorfoza pe care o aduce sezonul eclipselor.

Deplasarile seismice sunt rareori usor de integrat. Asigurati-va ca va opriti, respirati si conservati energia. Nu cauta modalitati usoare de a-ti atinge obiectivul.

Horoscopul zilei pentru Pesti

Pesti, sunt momente cand incercam sa inotam impotriva curentului, dar ceea ce ne dorim cel mai mult continua sa ne scape. Dar acum nu este acel moment din viata ta.

Sunteti in punctul in care efortul minim va aduce rezultate maxime. Momentul in care vei fi martor cat de misterioase vor veni la tine in cel mai neasteptat mod. Bucurati-va de marea energie de manifestare care va inconjoara! Ai grija de sanatatea ta mintala.

CITESTE CONTINUAREA