HOROSCOP SPECIAL

Horoscop chinezesc din 9 noiembrie 2023. Nativul Iepure are o zi agitată, în timp ce Mistrețul trece prin schimbări

Marii înțelepți din Orient ne îndeamnă să ne îndreptăm atenția asupra lucrurilor pe care le putem modifica în viața personală. În plus, semnele zodiacale trebuie să fie atente la conversațiile pe care le au cu ceilalți.

Șobolanul

Debordezi de energie și entuziasm în plan profesional. Lucrurile merg de minune în direcția potrivită pentru tine și carieră.

Bivolul

Urmează o perioadă interesantă din punct de vedere sentimental. S-ar putea să găsești o persoană cu care te potrivești perfect.

Tigrul

Ai aspirații înalte și muncești din greu pentru a le atinge, dar nu uita să iei mici pauze. Odihna este extrem de importantă.

Iepurele

Se anunță o zi agitată și cu certuri aprinse cu partenerul de viață. Relația de iubire poate avea de suferit din cauza asta.

Dragonul

Duci la bun sfârșit multe sarcini și responsabilități. Spre seară te poți ocupa mai mult de tine și de activitățile care te bucură.

Șarpele

Familia te susține la fiecare pas pe care îl faci în societate, mai ales în carieră. Evoluezi frumos și e posibil să fii recompensat.

Calul

Îți place să fii în centrul atenției, dar unii s-ar putea să nu vadă cu ochi buni această atitudine adoptată de ceva vreme.

Capra

Lucrurile se pot schimba radical, trebuie numai să-ți dorești să faci acest pas decisiv. Consultă-te cu prietenii dacă e nevoie.

Maimuța

Ți se propune o colaborare importantă, dar pentru asta trebuie să te muți în alt oraș. Alege cu mare grijă noul drum.

Cocoșul

Cuvintele sunt arme cu două tăișuri, fii mai atent cum le folosești în raport cu familia și cu cercul de prieteni.

Câine

Promisiunile făcute s-ar putea să te ajungă din urmă, mai ales dacă nu ai ținut cont de ele. S-ar putea să dezamăgești oameni.

Mistrețul

Urmează să treci printr-o transformare radicală pentru că îți îndrepți mai mult atenția spre propria persoană și spre pasiuni.