HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 6 Martie 2024. Atentie, Berbec! Vei ramane fara combustibil. Leu, poti obtine tot ce vrei dar construieste incet

Sfatul Zilei pentru Sagetator

ADVERTISING

Trebuie sa inveti cum sa economisesti. Situatiile sunt diferite si nu este intotdeauna posibil sa-ti permiti absolut tot ceea ce iti doresti. Trebuie sa folositi bunul simt si logica.

O intalnire romantica va avea loc astazi la cel mai inalt nivel. Cele mai placute impresii va asteapta. Relatiile cu rudele vor inceta sa va ocupe toate gandurile. Treptat, situatia se normalizeaza.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Astazi, Capricornii vor avea un apel de succes la conducerea superioara si agentiile guvernamentale. Poti rezolva cu succes cazurile cu termen de prescriptie, mergi mai departe in acele probleme in care nu ai sperat. Poate avansare in cariera, crestere salariala.

Veti putea rezolva problemele de locuinta, reduceti numarul problemelor casnice. Principalul lucru este sa actionezi in functie de interesele tale.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Varsatorii din aceasta zi trebuie sa fie gata sa-si asume riscuri, dar sa nu-si piarda vigilenta. Inainte de a lua o decizie, trebuie sa luati in considerare totul cu atentie, sa luati in considerare toate optiunile posibile, sa incercati sa preziceti consecintele.

ADVERTISING

Poate ca ar fi mai bine sa amani anumite probleme pe termen nelimitat. Vei fi in centrul atentiei – un moment favorabil pentru o noua relatie.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Astazi este o zi incarcata pentru Pesti. Sunt planificate mai multe intalniri. Contactele de afaceri se vor transforma in cele din urma in prietenii. Este timpul sa-ti realizezi ideile creative.

Nu va fie teama de neintelegeri din partea celorlalti. Cel mai important lucru este sprijinul familiei si prietenilor pe care ii aveti. Apreciaza, nu-ti arata detasarea.

CITESTE CONTINUAREA

ADVERTISING
ADVERTISING